Wat is Oranje
Consultancy
?

Wie is Oranje Consultancy?

Van slaapkamer tot koetshuis
Het ontstaan van Oranje Consultancy

Het is maart 2019. Hans Vervat en Arjan de Rooy zijn collega’s en werken op dat moment voor AFAS. Aan het eind van een werkdag rijden ze met elkaar mee naar huis.
Dan is daar plots het spontane idee: een eigen bedrijf, van hen samen. Dan kunnen ze blijven doen waar ze goed in zijn.

Hans en Arjan zijn in datzelfde najaar nog gestart. Ze brengen hun bedrijf onder in de B.V. Oranje Consultancy. De slaapkamer wordt kantoor, ze willen klein blijven, geen personeel in dienst nemen, en genieten van hun werk.

Binnen een jaar hebben zij zoveel klanten dat er een besluit moet worden genomen. De slaapkamer wordt te klein. Ze horen dat landgoed Sandenburg in Langbroek kantoorruimtes verhuurt.

De baron en de familie van Lynden van Sandenburg heet hen van harte welkom. Vanaf 1 oktober 2020 is het kantoor van Oranje Consultancy gevestigd in het Koetshuis van Landgoed Sandenburg. Op 1 november 2020 nemen ze hun eerste medewerker in dienst.

Sinds juli 2021 is Oranje Consultancy gecertificeerd AFAS Dienstverlenend partner. Dit is een prachtige bekroning voor de groei van de organisatie.

 

Oranje Consultancy is ambassadeur en sponsor van Mercy Ships en MAF (Mission Aviation Fellowship).
Bekijk de video over deze samenwerking.

Oranje Consultancy is ambassadeur en sponsor van Mercy Ships en MAF (Mission Aviation Fellowship).
Bekijk hier video over deze samenwerking.

Lees meer over Oranje Consultancy en de sponsoring van MAF en
Mercy Ships.

Landgoed Sandenburg:
de locatie van Oranje Consultancy

Het eeuwenoude landgoed Sandenburg in het Utrechtse Langbroek ligt tussen Doorn en Wijk bij Duurstede. Het landgoed beslaat bijna 600 hectare, goed voor de Top 300 Grootgrondbezitters. Het bestaat uit een Poortwachterswoning, een Oranjerie, een Koetshuis en een kasteel, omgeven door een indrukwekkende landerijen die met zorg voor diversiteit en natuur worden beheerd.

De geschiedenis van het kasteel gaat meer dan 700 jaar terug. Sandenburg werd ooit gebouwd als verdedigingstoren. In de loop van de tijd werd deze toren uitgebouwd tot kasteel. In de 19e eeuw werd het kasteel uitgebreid, en kreeg het zijn huidige elegante stijl, met witgepleisterde muren, torens en kantelen.

In het koetshuis ontvangt Oranje Consultancy de klanten, worden trainingen verzorgd en inspiratiesessies georganiseerd.