Data gedreven sturen 

Power BI

Iedere organisatie heeft behoefte aan inzicht. Dit inzicht kun je verkrijgen via analyses of overzichten, maar -beter nog- via Business Intelligence dashboards. BI dashboards zijn interactief, geven snel antwoord op jouw vraag en kunnen volledig toegepast worden op jouw vraagstukken.

Expertise
Oranje Consultancy beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van Business Intelligence. Deze kennis en ervaring is opgebouwd in veel jaren dashboard ontwikkeling bij AFAS Software en Oranje Consultancy. Deze kennis beperkt zich niet alleen tot het ontsluiten van data uit AFAS Profit. Er is ook veel kennis aanwezig over het opzetten van een datamodel tot aan het optimaal visualiseren van deze data. Dit kan in Power BI, maar ook in Qlik Sense. Daarbij beschikken we over diepte kennis van de database van AFAS Software. Wij kunnen je volledig ondersteunen in het zo efficiënt mogelijk ontsluiten van je data uit AFAS Profit.

Expertise
Oranje Consultancy beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van Business Intelligence. Deze kennis en ervaring is opgebouwd in veel jaren dashboard ontwikkeling bij AFAS Software en Oranje Consultancy. Deze kennis beperkt zich niet alleen tot het ontsluiten van data uit AFAS Profit. Er is ook veel kennis aanwezig over het opzetten van een datamodel tot aan het optimaal visualiseren van deze data. Dit kan in Power BI, maar ook in Qlik Sense. Daarbij beschikken we over diepte kennis van de database van AFAS Software. Wij kunnen je volledig ondersteunen in het zo efficiënt mogelijk ontsluiten van je data uit AFAS Profit.

Ontzorgen

Onze senior consultants helpen je graag verder met jouw BI vraagstukken. We zijn je graag van dienst als het gaat over het interpreteren van de standaard AFAS dashboards of het opzetten van volledig eigen dashboards.

Wil je ook eens sparren met onze mensen? Neem via ondestaande knop contact met ons op: