Oranje Consultancy

is ambassadeur

en sponsor van

MAF


   Lees meer

Oranje Consultancy is ambassadeur en sponsor van MAF

Oranje Consultancy & MAF

MAF Mission Aviation Fellowship is een internationale hulporganisatie die met kleine vliegtuigen noodhulp biedt op de meest onbereikbare plaatsen ter wereld. De wendbare vliegtuigen kunnen op plekken komen waar bijna niemand kan komen. De vliegtuigen worden ingezet voor medische hulp en ontwikkelingshulp.

De vliegeniers die worden opgeleid leven van giften en dienen voldoende vlieguren te halen. Oranje Consultancy maakt gebruik van de gelegenheid om mee te mogen vliegen met een piloot in opleiding en biedt de consultants een geweldige ervaring door hen uit te nodigen voor een vlucht met een van piloten van MAF Nederland.

Help mee!

Als u geeft aan één van de projecten van MAF gaat het bedrag 100% naar dat doel.

In het voorjaar van 2023 zijn Consultants Peter Bot en Robert Blonk meegevlogen met piloot Dick Schenkeveld naar Aosta, Italië. Dick werkt voor de MAF en is in april 2023 met zijn gezin vertrokken naar Liberia om de functie Operations Manager te vervullen. MAF en in het bijzonder het gezin Schenkeveld worden gesponsord door Oranje Consultancy. Het doel van de vlucht was het maken van vlieguren.
Belangrijke onderdelen tijdens de vlucht waren het vliegen in de bergen, vliegen op instrumenten (IFR), vliegen op zicht (VFR) en nachtvliegen (Night Qualification).

Lees hier meer over gezin Schenkeveld.