Declaratie Auditor

Tijdbesparing op declaraties

Wil je de grote hoeveelheid aan declaraties steekproefsgewijs in AFAS controleren?

Wil je ook een juiste onderbouwing hebben van de controles voor de accountant en de interne controle?

De Declaratie Auditor van Oranje is het dashboard met:
  • Hoeveel declaraties steekproefsgewijs zijn gecontroleerd 
  • Uitgevoerde controles voor accountant en interne controle 
  • Niet-gebruikelijke declaraties 
  • Kilometerdeclaraties met een onlogisch aantal kilometers 
  • Declaraties van dezelfde waarde op dezelfde dag

Dit is efficiënt en tijdbesparend. En je houdt de vinger aan de pols.

  Steekproefsgewijze Controle

Met de steekproeffunctionaliteit worden declaraties bij willekeur uitgelicht om gecontroleerd te worden. De andere declaraties wordt direct goedgekeurd, zonder controle. Dit verlaagt de lastendruk bij leidinggevenden of salarisadministrateurs. Je kunt zelf instellen welke declaratiesoorten via de steekproeffunctionaliteit verwerkt worden en tegen welk steekproefgetal.

 

 

Heb je specifieke vragen of wil je ons persoonlijk spreken over de Declaratie Auditor? Wij staan klaar om je te helpen. Klik op de onderstaande knop om direct een afspraak te maken en ontdek hoe de Declaratie Auditor jouw bedrijf kan optimaliseren.

 

 

Meer weten over de Declaratie Auditor? Vraag nu een uitgebreide omschrijving aan! Klik op de knop hieronder en ontvang gedetailleerde informatie over de Declaratie Auditor in jouw mailbox.

  

 

Benieuwd naar wat de Declaratie Auditor voor jouw organisatie kan betekenen? Sluit aan bij onze online sessie en ontvang een uitgebreide demo van Bouke van de Pol, specialist Power BI. Daarnaast biedt de sessie de mogelijkheid om in gesprek te gaan met Bouke en met andere organisaties die zich hebben ingeschreven voor de sessie.


Ontvang direct waardevolle inzichten! Download onze Declaratie Auditor Leaflet voor een beknopte samenvatting van wat deze oplossing voor jouw bedrijf kan betekenen. Klik op de knop hieronder en ontdek de voordelen van geoptimaliseerd declaratiebeheer, en wat de Declaratie Auditor voor andere organisaties betekent.

 

Koppeling powered by U-turn