Sint Jozefoord

 • Sint Jozefoord
  Nuland
 • Klant van AFAS & Oranje Consultancy
 • 421 medewerkers
 • Klant van Afas sinds 
  2017
 • Gebruikte software
  AFAS Profit, AFAS InSite, AFAS Pocket, AFAS OutSite
 • Gerealiseerde project
  Verzuim, W&S, digitaal ondertekenen, bedrijfseigendommen, autorisatie op functie, performance verbetering, upgraden look & feel van Insite, digitalisering personeelsdossiers, belangstellingsregistratie aandachtsvelden, vrijwilligersportaal, optimalisatie van HR workflows, analyses, koppelingen met externe applicaties zoals o.a. ONS, LMS, InPlanning

 

Esther Mencke en Esther Swanenberg over

Oranje Consultancy

"Oranje Consultancy heeft de vaardigheid om te luisteren naar wat de organisatie wil, biedt alternatieven waar nodig en neemt ons mee in het inrichtingsproces. Hierdoor is zowel het systeem, als onze interne expertise gegroeid."

Stichting Sint Jozefoord wordt op Zorgkaart Nederland gewaardeerd met een 9. Daarnaast horen ze volgens Vernet op het gebied van verzuim en inzetbaarheid bij de beste drie van de branche VVT én zijn ze sinds 2015 beste werkgever. Het is de lokale betrokkenheid, de persoonlijke aandacht, de kwaliteit van zorg en de bevlogenheid van medewerkers die hier voor zorgt. Het wonen bij Sint Jozefoord wordt ervaren als een warm thuis.

Werving & Selectie

We hebben meerdere grote projecten gedaan, en we zijn onder andere trots op de oplevering van Werving & Selectie. Naast gewone vacatures hebben wij ook veel doorlopende vacatures. Hiervoor hebben we met behulp van Oranje Consultancy maatwerk ingericht, wat ons een hoop werk bespaart. We hoeven nu bijvoorbeeld de vacatures niet steeds opnieuw te publiceren, wat veel doorlooptijd scheelt. Ook hebben we een beter totaaloverzicht.

Verder zijn we heel blij met de inrichting van Autorisatie op functie, echte tijdswinst.  Doordat de autorisaties automatisch gekoppeld worden hoeven we bij een nieuwe indiensttreding niet meer na te denken over de rechten.

Roadmap

Alle projecten op het gebied van HR staan op onze roadmap. Voordat we een consultancydag hebben, nemen we samen door wat we van de roadmap willen behandelen en waar we sinds de vorige consultancydag tegenaan zijn gelopen. Op de consultancydag zelf starten we met het doornemen van deze lijst met Nick. Door zijn ervaring kunnen we snel verschillende oplossingsrichtingen bespreken. Dat voorkomt dat we later in het proces tegen dingen aanlopen die we zelf nog niet konden voorzien. Een ander voordeel van de roadmap is dat we onze leidinggevenden meteen kunnen informeren over de geschatte tijd die we nodig hebben om het project te realiseren. Dat werkt voor iedereen rustiger en voor de organisatie is het dan meteen helder.

Groeien

We werken al een aantal jaren prettig samen met Oranje Consultancy. Nick heeft de vaardigheid om te luisteren naar wat de organisatie wil, biedt alternatieven waar nodig en neemt ons mee, waar het kan om zelf dingen te leren. Hierdoor is zowel het systeem, als onze interne expertise gegroeid.

Oranje Consultancy is dus een sparringpartner die goed meedenkt. Ze hebben veel ervaring met AFAS. Ze kennen de sector en weten daardoor wat werkt en wat niet werkt. Het is een fijne club om mee te werken.

 

 

Laatste klantverhalen