Maastricht UMC+

 • Maastricht UMC+
  Maastricht

 • Klant van AFAS & Oranje Consultancy

 • 6500 medewerkers
  +3500 externen

 • Klant van AFAS sinds 
  2018

 • Gebruikte software
  AFAS Profit, AFAS Insite, AFAS Pocket

 • Gerealiseerde projecten
  Begeleiding implementatie aan de klantkant, optimalisatie, functioneel beheer

 

Linda van Teijlingen, manager bedrijfsvoering P&O

"Ik ben gewoon hartstikke blij met de mannen, ze zijn van ons."

We kennen Arjan en Hans al uit hun AFAS-tijd. Ze vertelden anderhalf jaar terug dat ze zelfstandig verder gingen en de contacten bleven. We hebben nog steeds bijna dagelijks contact, ze helpen ons met verdieping van vraagstukken, ze hebben kennis van de inrichting van onze systemen, ze voelen ons heel goed aan.

Compliment ook voor de nieuwe medewerkers van Oranje Consultancy, ze zijn deskundig op hun vakgebied.

Wat ik waardeer is dat ze er ook voor ons zijn op de niet-gecontracteerde momenten. Soms hebben we casuïstiek die niet kan wachten, ze nemen dan tijd om te luisteren en komen dan binnen afzienbare tijd met een oplossing. Dat vind ik helemaal super.

Een bijzondere project was het omzetten van rapportages in de oude inrichting naar de nieuwe omgeving van AFAS, ze zorgden voor verbeterde analyses.

Wij hebben hier meerdere geldstromen en het is altijd een puzzel om te zorgen dat de kosten op een goede manier worden doorbelast naar personen. Ook daar hebben ze ons goed mee geholpen. Die doorbelastingsproblematiek is taai, ze denken dan op de goede manier mee. En we werken nog steeds samen aan verbetering van workflows.

Arjan en Hans zijn heel fijn in de contacten, no-nonsense, geen spatjes, ze leveren gewoon, het zijn doeners, zo zijn wij hier ook.

Ik ben gewoon hartstikke blij met de mannen, ze zijn van ons. Natuurlijk wil ik ze ook andere organisaties aanbevelen, naar niet te veel, anders zijn we ze kwijt.

 

Laatste klantverhalen