Klantverhaal SintLucas

 • SintLucas
  Eindhoven en Boxtel
 • Klant van AFAS & Oranje Consultancy
 • 550 medewerkers, gastmedewerkers en partners uit de creatieve industrie
 • Doelstelling organisatie in één zin
  Vakschool voor creatief talent
 • Aantal leerlingen
  2.800 mbo-studenten en 500 vmbo-leerlingen

Interview met Heleen van Boekhold, manager bedrijfsvoering SintLucas

'We hebben gekozen voor Oranje omdat zij specialist zijn’

School voor creatief talent

SintLucas is een mbo-vakschool en vmbo, die creatieve talenten begeleidt naar een mooie toekomst en daarmee creativiteit van betekenis maakt voor de maatschappij. Je kunt er opleidingen volgen binnen de clusters Vormgeven & Ambacht, Ruimtelijk Vormgeven, Vormgeven Media & Technologie en Beeld & Geluid.

De dashboards van Oranje

In overleg met onze vaste consultant van AFAS hebben we gekozen voor Oranje omdat zij specialist zijn. Oranje heeft kennis van het inrichten van AFAS én van de dashboards die erbij geleverd kunnen worden.

Declaraties

We wilden het declaratieproces digitaliseren en via AFAS Insite laten plaatsvinden, en niet meer via papieren formuliertjes die overal zwerven. Dit heeft Oranje voor ons opgelost. Dus de declaraties worden nu via Insite ingediend en deze workflow eindigt op de loonstrook.

WKR

We waren al bezig om onze WKR administratie opnieuw in te richten. Declaraties spelen daar een belangrijke rol in. We hebben meteen alle expertises aan tafel gevraagd, dus onze fiscaal adviseur, de vaste consultant van AFAS en de consultant van Oranje. Nu kunnen we voor onszelf dus ook meteen zien welke WKR beoordeling aan welke declaratie hangt, én we kunnen ook meteen in één keer een lijstje opleveren voor de fiscus om de aangifte mee te doen.

Gebruiksvriendelijk

Opvallend is dat onze medewerkers nauwelijks gereageerd hebben op de nieuwe manier van declareren. Dat betekent dat het systeem heel gebruiksvriendelijk is en dat mensen snappen wat ze moeten doen. Ik denk dat dat een groot compliment is voor de consultants van Oranje.

Vertrouwen in Oranje

Oranje weet waar ze het over hebben, dan neem je dat ook aan, als ze zeggen we adviseren het op deze manier te doen en niet op die manier, dan heb je er vertrouwen in dat dat de goede manier is.

 

Laatste klantverhalen