Dijklander Ziekenhuis

 • Dijklander Ziekenhuis
  Hoorn, Purmerend, Enkhuizen, Volendam
 • Klant van AFAS & Oranje Consultancy
 • 3500 medewerkers
 • Klant van AFAS sinds 
  begin 2023
 • Doelstelling organisatie
  Onze patiënten écht begrijpen

 

Interview met Anniek Mul, senior salarisadministrateur bij Dijklander Ziekenhuis

"Ik kan het echt aan hen overlaten

Begin 2023 zijn we overgegaan naar AFAS. Oranje heeft erg geholpen met wat daarna allemaal nodig was, want na de overgang naar AFAS moest er nog veel geoptimaliseerd worden: snellere workflows, alle onnodige taken eruit, handige controles erin. Ik heb veel aan de consultants van Oranje gehad, hun uitleg, hun advies.

Veel contact

We hebben wekelijks consultants van Oranje over de vloer. Focus lag afgelopen jaar bij de salarisverwerking, dat stond bij ons op 1, dat moest vanzelf helemaal goed zijn. We hadden dit eigenlijk al snel voor elkaar en daarna hebben we het systeem verder gebruiksvriendelijk gemaakt, voor iedereen die ermee werkt, voor de teamleiders en de hoofden, voor de medewerkers maar ook voor ons als HR.

Hele Oranje team denkt mee

Oranje vind ik een leuk bedrijf om mee samen te werken. Bijvoorbeeld als er een issue is waar de een niet uitkomt, dan vragen ze advies bij een van de andere consultants, ze helpen elkaar. Ik heb het idee dat niet alleen de consultants die bij ons komen voor ons werken maar dat het hele team met ons meedenkt. Oranje is gewoon erg transparant.

Oranje pakt de verantwoordelijkheid

Ik zou Oranje Consultancy zeker aanbevelen, zij pakken namelijk ook de verantwoordelijkheid voor andere zaken die niet meteen goed lopen, ze regelen zelf de route voor een oplossing; ik hoef daar niet steeds tussen te zitten, ik kan het echt aan hen overlaten. Gewoon hele fijne samenwerking dus.

 

Laatste klantverhalen